Hoppa till sidans innehåll

Jonna och Olivia utvalda att döma i SverigeCupen 2019

27 OKT 2019 12:59
Två unga lovande domare från Sollentuna HK, Jonna Hasselaar och Olivia Wikström, har blivit uttagna av Svenska Handbollsförbundet att döma i SverigeCupen 2019.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2019 12:59

SverigeCupen ingår som ett led i Svenska Handbollförbundets spelarutbildning och talangutveckling och är ett utbildnings- och utvecklingstillfälle för såväl spelare som unga lovande domare. 

Jonna och Olivia blev nominerade, tillsammans med 6 andra unga domare, av Stockholms Domar- och Funktionärskommitté för att sedan bli uttagna att döma i SverigeCupen av Svenska Handbollförbundet.

Det ska bli väldigt kul att följa Jonna och Olivia och de andra domarna i Nyköping 8-10 november och vi önskar alla lycka till! 

                                                                                       

SverigeCupen...

... spelas årligen i november för distriktslag från hela Sverige, både flickor och pojkar 15 år. Totalt spelas fredag-söndag cirka 100 handbollsmatcher.

På plats finns landslagens förbundskaptener för att följa upp framtida möjliga landslagsspelare. Turneringen fungerar också som underlag för uttagningar till handbollsgymnasierna.

SverigeCupen drar till sig ett stort intresse från besökare från länet men också från tillresande besökare och supportrar. Samtliga matcher webbsänds och kommenteras i realtid vilket lockar ett stort antal tittare från Sverige och många andra länder.

SverigeCupen är en av svensk handbolls största manifestationer. Det är en tre dagar lång handbollsfest och blir ett minne för livet för alla inblandade.

 

 Fotograf: Matthew Tipple

Skribent: Jennie Hedlund
Epost: Adressen Gömd

SHK Redwolf

 

 

StödSHK

 

 

 

Stöd SHK via Svenska Spels satsning på ungdomsidrotten!

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

citygrosslogga

 

Unipeg

EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo