Hoppa till sidans innehåll

Medlems- och deltagaravgifter 2019/2020

01 OKT 2019 19:56
Årsmötet har fattat beslut avseende årets medlems- och deltagaravgifter.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2019 19:56

Medlems- och deltagaravgifterna är en viktig del av att få hela verksamheten att fungera och utvecklas under året och det är även nödvändig för att alla som spelar handboll i Sollentuna har rätt försäkring.

Vid årsmötet fattades beslut både om justeringar och vissa andra förändringar. Alla  ledare som har barn (A-ungdom eller yngre) som spelar i klubben erhåller 15% rabatt på deltagaravgiften. Motsvarande rabatt för styrelsemedlemmars barn (A-ungdom eller yngre) är 100%.

Inför säsong 2019/2020 har vi även fattat beslut om att justera medlemsavgiften som höjs med 100 kr, även några av deltagaravgifterna har justerats. Mer information hittar du här.

Avgifterna ska redovisas av lagkassasamordnaren i respektive lag till föreningens kassör senast den 31/10 2019. Mer info om hur just ditt lag administrerar detta kan du få från din lagkassasamordnare. Du som inte är knuten till ett lag, men är engagerad i föreningen betalar din medlemsavgift direkt till vårt postgiro (690988-1). Glöm inte att ange ditt namn. 

Skribent: Jessica Stjernholm
Epost: This is a mailto link

SHK Redwolf

 

 

StödSHK

 

 

 

Stöd SHK via Svenska Spels satsning på ungdomsidrotten!

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

citygrosslogga

 

Unipeg

EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo