Ekonomirutiner

Instruktion för utlägg för Sollentuna Handbolls räkning

För att ni ska få tillbaka på utlägg som ni haft i samband med handbollen finns det vissa krav som klubben måste följa.

Den som hanterar utläggen är kassören i föreningen, för närvarande Lars-Ola Hahlin. Du kan  lämna underlag direkt till Lars-Ola eller lägga underlag i handbollens brevlåda i sporthallen, men tänk på att den inte töms dagligen. Brevlådan finns i korridoren direkt till vänster om huvudentrén. Maila (This is a mailto link) gärna för att informera att du lämnat underlag.

För att få ersättning för utlägg måste kvitto bifogas och det måste tydligt framgå vid varje nytt tillfälle

• Vad utlägget avser
  • Summering
  • Namn, bank och fullständigt kontonummer till mottagaren

Kassören har ingen möjlighet att spara uppgifter om kontonummer eller liknande.

Lösa kvitton från butik sätts fast på ett större ark.

Lämna kvitto och beskrivning enligt ovan till Lars-Ola eller lägg i SHKs brevlåda i Sollentuna Sporthall. Skicka ett mail om ni gör det senare.

Ni kan inte räkna med att få tillbaka för utlägget omgående i och med att utbetalningar görs ett par gånger i månaden.

Instruktion för faktura till Sollentuna Handboll

Faktura för en genomförd beställning som ska bekostas av Sollentuna Handboll (med andra ord finnas med i budget) ska antingen skickas till

Sollentuna Handboll
192 51 Sollentuna

eller läggas i klubbens brevlåda i sporthallen. När en faktura på ingång är det bra att flagga för detta till kassören Lars-Ola per mail. Dels för att veta att fakturan är korrekt när det kommer, men också för att bevaka vår brevlåda i hallen.

Uppdaterad: 30 DEC 2016 11:02
Skribent: Cecilia Centerlind