City Gross är vår huvudsponsor

För att vår verksamhet ska klara sig behövs andra intäkter än medlemsavgifter och kommunala och statliga bidrag. Därför inledde Sollentuna Handboll ett samarbete med City Gross på Stinsen i Häggvik under 2014. Sedan dess är City Gross vår huvudsponsor, vilket bland annat syns på våra matchställ. Detta är vi mycket stolta över.

Samarbetet innebär naturligtvis också att vår sponsor får något tillbaka. En av våra största insatser är att SHK-spelare, ledare och föräldrar hjälper till med inventeringen i butiken tre gånger om året. Det är ett kul men intensivt uppdrag, som vanligtvis görs en söndag. City Gross har hittills varit mycket nöjda med vår insats. Det viktigaste är att man är noggrann och strukturerad. På köpet får man övning på både matte och hemkunskap! Under säsongen 2015/16 engagerar vi spelare, ledare och föräldrar ner till årgång -02.

SHK har också arrangerat Pantdagen på City Gross. Allt som pantas under en viss tid går direkt till klubben, så det är bra om så många som möjligt - föräldrar, släktingar, kompisar till SHK-arna - sparar sin pant till Pantdagen. Exempelvis gav en av Pantdagarna en intäkt på över 7 000 kr till klubben, vilket går direkt till våra barn och ungdomar.

City Gross är en fullsortimentsbutik, bland annat känd för sitt fina svenska kött och färskvarugaranti. Skaffa ditt medlemskort i förbutiken (säg att du kommer från Sollentuna Handboll), få rabatterbjudanden och handla smidigt med handscanner.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 23:44
Skribent: Bitte Olsson