Det kan löna sig att fråga en SHK-sponsor - Sollentuna HK - Handboll - IdrottOnline Klubb

Det kan löna sig att fråga en SHK-sponsor

Företagssamarbetet som sparade 8 000 kr

När Kenneth Holmström i klubben skulle laga dragkroken på sin BMW åkte han till BMWs märkesverkstad för att få veta vad som behövde göras och hur mycket det skulle kosta. Han fick en offert som innebar utbyte av hela dragkrokslösningen.

Efter en stunds funderande kom Kenneth Holmström på att SHK har sin sponsorapp med företag som samarbetar med klubben. Han tog fram sin telefon och hittade hittade Sveavägens Tyska Bil. Han kontaktade dem och fick beskedet att "det kanske inte behöver göras enligt din tidigare offert"

Tyska Bil gjorde en kontroll av bilen och gav besked att det förmodligen skulle gå att laga på ett enklare sätt, Kenneth lät Tyska Bil göra jobbet...

Håll i er nu! När allt var klart och dragkroksproblemet var lagat och betalat var Kenneth Holmströms plånbok cirka 8000 kr lyckligare!!

Genom att ladda ner SHKs sponsorapp sparade Kenneth Holmström pengar och SHK-sponsorn Tyska Bil på Sveavägen fick ett uppdrag - en mycket rolig historia
som vi i klubben tycker det är värt att berätta om!

Är det fler som har positiva historier från våra företagssamarbeten så välkomnar vi information om det.

Bästa hälsningar,

Håkan Wikström - sponsorsansvarig i klubben