Cina Haas, Årets SHK-are 2015 - Sollentuna HK - Handboll - IdrottOnline Klubb

Cina Haas, Årets SHK-are 2015

Cina Haas, mångårig ledare och utbildningsansvarig i SHK utsågs till Årets SHK-are på årsmötet den 10 september. SHK har gjort en intervju med Cina.

Motiveringen:

Cina är en av klubbens verkliga stöttepelare och har genom åren varit den kanske viktigaste faktorn till att SHK har en hög andel utbildade ledare, spelare, domare och funktionärer.

Cina är dessutom själv en av klubbens högst utbildade tränare och delar generöst med sig av sin kunskap till alla andra ledare i klubben.

Under säsongen 2014/2015 har Cina dessutom hållit i uppstarten av såväl handbollsskolan som sommarhandbollsskolan och därmed säkrat klubbens tillväxt.

Styrelsen vill på detta sätt tack Cina för alla fina insatser hon gjort för Sollentuna HK.

Uppdaterad: 16 SEP 2015 16:34
Skribent: Bitte Olsson