Hoppa till sidans innehåll

Mixed Cupen


Sollentuna MixedCup är Storstockholms enda cup för tjejer och killar i blandade lag. 2019 spelas cupen 11-12 maj och vi är oerhört stolta över att få arrangera denna  mixed-turnering för U14,U13,U12och U11. Läs mer om turneringen och anmäl ditt lag här!

Sollentuna HK har arrangerat cupen sedan 1980 och flera elitspelare började (nåja...) sin spelarkarriär i MixedCupen. 2012 återvände exempelvis Staffan Olsson som uppskattad prisutdelare. 2013 fick Matilda Boson känna på den oslagbara stämningen och dela ut medaljer och pris till slutspelslagen. 2015 kom Rasmus Båverud, elitspelare i Ricoh, till oss och delade ut pris till de vinnande lagen. Och 2016 hade vi en egen produkt som prisutdelare, Frida Andersson, spelare i systerlaget Häggtuna. Varannan kille, varannan tjej, även att hantera pokalerna! 

Med tanke på att cupen spelas av lag som till vardags inte finns är det otroligt imponerande med alla klubbar som återkommer år efter år och vi ser framemot att möta er även i årets turnering - Välkomna!!!

Uppdaterad: 03 DEC 2018 16:42

SHK Redwolf

 

 

StödSHK

 

 

 

Stöd SHK via Svenska Spels satsning på ungdomsidrotten!

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

citygrosslogga

 

Unipeg

EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo