Hoppa till sidans innehåll

SHK-kläder och material


Matchställ

 

SHK's matchställ skall så långt det är möjligt återanvändas mellan våra lag. Som lagledare/materialansvarig skall man ha koll på den utrustning som har delats ut till laget och när det är dags att byta till större storlek återlämnas utrustningen i sin helhet till klubbens materialansvariga.

 

Klubben förordar att matchstället utgörs av röd tröja (tillhandhålls av klubben) och svarta shorts (inhandlas av den enskilda spelaren). I den mån laget har röda shorts får lagen använda dessa vid match.

Finns det behov av att beställa matchkläder kan detta bara göras efter avstämning med materialansvarig i styrelsen, kontakta då Magnus Nordqvist.

Förbrukningsmaterial till lagen

Detta inhandlas av Claes Vännström och visst lager finns i simhallen. Då laget har behov av material stämmer lagledare/materialansvarig av med Claes om detta finns att hämta vid simhallen, eller om det behöver köpas in.    

 

Behöver du mer information så finns det mer att läsa i dessa dokument "Riktlinjer för material och matchställ" och i "Bilaga Matchställ per lag" finns en sammanställning över vad respektive lag skall ha för uppsättning matchkläder.

 

SHK-kläder - vad har vi och var kan man köpa dessa?

 

Nu kan alla som tillhör Sollentuna HK enkelt köpa sin handbollsutrustning via Stadium TeamSales, som är huvudleverantör av profilkläder och utrustning till Sollentuna HK. Alla köp av handbollsutrustning och profilkläder från Stadium Team Sales genererar en bonus till klubben.

För att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar har Sollentuna HK tagit fram ett urval av produkter som finns att se på http://stadiumteamsales.se/sollentunahk/handboll. I Stadium butiken i Stinsen finns dessutom en Team Sales-hörna där man kan prova kläder före beställning. Ett flertal artiklar kan dessutom köpas direkt på plats.

Det kommer ständigt nya kollektioner från Hummel och inom klubben kommer det att finnas en arbetsgrupp som löpande ser över dessa och fattar beslut om vad som skall ingå i SHK's profilprogram. För att värna om SHK's profil så får man endast trycka SHK's klubbmärke på kläder som omfattas av profilprogrammet!

Handla på nätet

För att handla på nätet hos Stadium Team Sales behöver du först skapa ett konto. Läs mer i vår steg-för-steg-instruktion. När du har registrerat dig som kund enligt steg-för-steg-instruktionen, loggar du bara in på ditt konto och börjar handla.

Observera att den hanteringskostnad på 149:- på beställningar under 1000:- som anges i samband med köp, inte gäller för Sollentuna HK. Avgiften kommer att dras bort innan/i samband med att man hämtar och betalar sina varor i butiken. Detta gäller oavsett om man handlar till sig själv eller gör en beställning till laget.

Lagbeställning

Om ni vill prova ut kläder innan beställning kan ni även låna en provstege på önskade produkter av Stadium Team Sales. Då har ni t.ex. möjlighet att prova storlekar på en träning och notera dessa. Det är viktigt att ni kontaktar Stadium Team Sales innan, så att de kan säkerställer att produkterna ni vill prova inte finns hos någon annan i Sollentuna HK.

 

Stöd din förening  

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta Sollentuna HK! Du kan ge 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadium medlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer Sollentuna HK. 

 

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt. Klubben får bonus på allt som vi medlemmar köper, plus att vi som handlar får behålla vår egen bonus. Toppen, eller hur!?

 

 

Uppdaterad: 24 APR 2018 22:23

SHK Redwolf

 

 

StödSHK

 

 

 

Stöd SHK via Svenska Spels satsning på ungdomsidrotten!

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

citygrosslogga

 

Unipeg

EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo