Hoppa till sidans innehåll

Ekonomirutiner


Instruktion för utlägg för Sollentuna Handbolls räkning

Den som hanterar utläggen är kassören i föreningen, se Styrelsen. För att ni ska få tillbaka på utlägg som ni haft i samband med handbollen finns det vissa krav som klubben måste följa.

För att få ersättning skall varje utlägg redovisas på, av föreningen framtaget underlag, och vid varje tillfälle måste kvitto bifogas och det måste tydligt framgå:  

  • Vad utlägget avser
  • Summering
  • Namn, bank och fullständigt kontonummer till mottagaren
  • Vem som godkänt utlägget (för avstämning och attest)

Kassören har ingen möjlighet att spara uppgifter om kontonummer eller liknande. Ni kan heller inte räkna med att få tillbaka för utlägget omgående i och med att utbetalningar görs ett par gånger i månaden.  

Du kan lämna underlagen direkt till kassören eller lägga dessa i handbollens brevlåda i sporthallen. Brevlådan finns i korridoren direkt till vänster om huvudentrén. Brevlådan töms inte dagligen så maila gärna för att informera att du lämnat underlag. De som vill kan även skapa ett pdf-underlag, underlag+specifikationer och skicka in via e-post.

Instruktion för faktura till Sollentuna Handboll

Faktura för en genomförd beställning som ska bekostas av Sollentuna Handboll (med andra ord finnas med i budget) ska antingen skickas till

Sollentuna Handboll
Stubbhagsvägen 2
192 51 Sollentuna

eller läggas i klubbens brevlåda i sporthallen. När en faktura på ingång är det bra att flagga för detta till kassören per mail. Dels för att veta att fakturan är korrekt när det kommer, men också för att bevaka vår brevlåda i hallen.

Beställning av biljetter för resor eller hyra av bussar

Vid resa till matcher, cuper och träningsläger kan man beställa biljetter eller bussar i klubbens namn. Kostnaden för detta kan då faktureras föreningen. Saker man ska tänka på:

1) deltagande lag ska betala klubben innan resan

2) det krävs även att man fyller i ett beställningsunderlag som lämnas till kassören innan beställning så att det finns underlag för vem som skall betala kostnaden. Underlaget hittar du här.

3) För de bolag där klubben inte har konto så är det ofta enklare att man bokar privat. De bolagen kräver annars att firmatecknare eller liknande ska intyga och då blir det ofta struligare än en direktbeställning

Uppdaterad: 05 DEC 2021 18:40

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....