Foto: Bitte Olsson Årets SHK-are 2014

Dan Ideståhl blev Årets SHK-are 2014

Styrelsen har beslutat att utse Danne Ideståhl till Årets SHK-are! Läs intervjun här.

Danne har visat ett stort engagemang för sitt lag P00/P99-or, men har också tagit initiativet att bilda ett systerlag till SHK, Häggtuna! Häggtuna består av elever med funktionsnedsättningar från Häggviks särgymnasium, där Danne jobbar som kock, som har fått chansen att prova på handboll. Laget tränar nu tillsammans varje vecka. Häggtuna spelar i SHK-ställ och har också haft flera ordinarie träningar tillsammans med P00/P99.

På Mixed Cupen i år spelade Häggtuna en bejublad uppvisningsmatch för SHK och de var också med på Eken cup med ett SHK-lag.

SHK är stolta över att Danne så starkt har bidragit till att göra våra värdeord – glädje, utveckling, gemenskap - levande i praktiken.

Uppdaterad: 15 SEP 2016 12:54 Skribent: Bitte Olsson

Text SHK-kläder och logotype Stadium