Hoppa till sidans innehåll

Mer halltid, men mer aktivitet


Inför kommande säsong har SHK fått ytterligare 6,5 timmar halltid - två timmar mer i stor hall (a-hallen och Silverdal) och 4,5 timmar mer i mindre hallar (b-hallen, Häggvik, m fl). Samtidigt har vi nu en större verksamhet. Seniorverksamheten har vuxit i och med att herrarna nu spelar i division 1 (och div 3) och damernas verksamhet har stabiliserats. 

Fler lag tillkommer underifrån i de yngre åldrarna, vilket innebär att varje minut måste utnyttjas. Vi har valt att dela tider mellan lagen som tidigare för att kunna utnyttja hallarna till max. 

En viktig del i kommunens tilldelning av halltider är registrerade aktivitetstillfällen (en deltagare vid ett tillfälle) i varje klubb, och om vi inte använder hallarna maximalt kan vi få färre timmar nästa år. Är du lagledare och inte känner dig säker på aktivitetsregistreringen, hör av dig till styrelsen. 

 

Vad innebär årets fördelning?

  • Seniorerna får goda möjligheter.
  • Alla ungdomslag, 03 och äldre, tränar tre pass per vecka. HJ och F02 delar två av sina pass och övriga delar ett pass.
  • PF04 och PF05 har två pass på vardagar
  • PF06 har ett pass på vardagar och ett på lördag
  • Handbollsskolan tränar lördagar
  • I och med att vi har pass i sex olika hallar vår de flesta lag träna i två-tre olika hallar.

Samarbeta gärna med övriga lag så att tiderna utnyttjas ännu bättre!

Matcher kommer att spelas på lördagar i Silverdalshallen (08.00-19.00) eller i Sporthallen (08.00-19.00). Vi har således fått utökade tider i Silverdalshallen samt byte till lördagar istället för söndagar. Innan matcherna startar för säsongen kan dessa tider lämpligen bokas för aktiviteter. Några av juniorernas och Trimlagens matcher kommer att läggas på vardagar. 

Synpunkter tas gärna emot, så att förbättringar kan göras inför 2016-17.

Uppdaterad: 21 JUN 2015 20:27 Skribent: Lars-Ola Hahlin

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....