Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer och Domare


I Sollentuna Handboll har domare och funktionärer en mycket viktig roll för att tävlingsverksamheten ska fungera. Utbildning sker både genom klubben och via förbundet.  

 

Domare

Vid seriematcher för barn och ungdomar tillsätter Sollentuna Handboll sina egna domare (oftast föreningsdomare). För B- och A-ungdom, junior-, senior- och trimmatcher tillsätter Stockholms handbollsförbund domare. Ersättning betalas ut till konto, som anges på domarkvittot tillsammans med övriga uppgifter och lämnas till lagansvarig för hemmalaget efter match. 

Domaransvarig är Martin Fried, This is a mailto link

 

Funktionärer

Vid alla matcher i seriespel och egna cuper är det klubbens ansvar att tillsätta egna funktionärer, dvs tidtagare och sekreterare. Vid alla matcher bör vi också ha minst en matchvärd. För spelare i äldre omgångar krävs licensierade funktionärer, men vi ser gärna att så många föräldrar som möjligt tar del av klubbens egna eller externa utbildningar. Vid matcher som berättigar till ersättning sker betalning till konto, som ska anges på funktionärskvittot och lämnas i klubbens brevlåda i sporthallen. 

  

Uppdaterad: 24 AUG 2016 10:05

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....