Hoppa till sidans innehåll

Praktisk info


Alla matcher i seriespel finns på Stockholms Handbollsförbunds sajt. Här hittar du också matchnummer för alla matcher. Ofta spelar lagen i flera olika nivåer i åldersgruppen - fråga din lagledare om du är osäker. 

https://www.svenskhandboll.se/StockholmsHandbollforbund/Tavling/ResultatTabeller/

Vid cuper, t ex vår egen Mixed Cup, gäller andra regler och matchtider. 

Matchklocka och matchlängd
Den som är ovan vid panelen kan lämpligen testköra lite i god tid före matchstart. Förslag: Ställ in 40 sekunders matchtid. Starta klockan, testa att mål och utvisningar kommer upp som de ska, att tutan låter, och att övergång till andra halvlek fungerar. Ställ sedan in rätt matchtid för första matchen. Fråga lagledaren om du är osäker på vilken matchlängd som gäller, eller se handbollsförbundets sajt via länken nedan (scrolla ned till Matchtider ungdomsserier). 

https://www.svenskhandboll.se/StockholmsHandbollforbund/Tavling/Bestammelser/StHFsgemensamma/#1.14. 

 

 

A-hall, sporthallen
Nyckel till blå skåpet vid sekretariatsbordet i a-hallen hämtas ut i simhallens reception. 

a-hallen

B-hallen har nyligen också fått en matchklocka. Info om hur man kommer åt den uppdateras här inom kort.

 

Satelliten
Kontakta vaktmästaren för att få tillgång till matchklockan. 

Silverdal

 

Silverdal
Matchklocka finns i "musikskåpet" (vit dörr med svart vred) på samma sida som omklädningsrummen. Dörrkod 123456#. Sekretariatsbord finns i jalusiförrådet. Kod 9856 + nyckelknapp. Justera jalusiet med pilknapparna. Plats för sekretariatet och uttag för matchklocka finns på motsatt sida av planen, under den stora displayen. 


Silverdal 

 

Helenelund

OBS just nu (18 sept 2016) verkar det inte finnas någon matchklocka i Helenelundshallen. Vi håller på att kolla upp detta med Sollentuna kommun. Tills vidare, ta med egen visselpipa och tidtagarur/mobil, och var beredd att ropa ut tider till lagen. 
Det ska finnas en portabel klocka ett låst skåp i redskapsutrymmet i Helenelundshallen. Kod till skåpet: 6767. Man får ställa upp klockan på en bänk eller hänga upp den på ribbstolarna på motsatt sida i hallen. Klockan har ingen signal vid full matchtid, så var beredd med en visselpipa. (Ett tips om man råkar trycka fel på mål: man behöver nollställa målen och räkna upp dem från noll tills det blir rätt. Extra viktigt med arbetsprotokoll vid sidan om, alltså.)  

portabel matchklocka portabel matchklocka 2

 

Matchprotokoll och arbetsprotokoll
Matchprotokoll att fylla i med resultat, målgörare, varningar och utvisningar efter matchen lämnar lagledaren till sekretariatet före match. Lagledarna för båda lagen ska ha fyllt i laguppställning för sitt respektive lag, inklusive personnummer på spelarna (6 siffror). 
Under matchen kan man antingen föra löpande protokoll på Stockholms handbollsförbunds formulär (obligatoriskt att använda denna för de äldre lagen) eller göra egna anteckningar på papper. För seniorlag i högre serier (för SHKs del ännu bara herrlaget) förs digitala protokoll med EMP (Elektroniskt Matchprotokoll). 

 

Rapportera matchresultat
Det finns två sätt att rapportera resultatet i matchen, antingen skicka in matchprotokoll (och arbetsprotokoll om sådant skrivs formellt) till Stockholms handbollsförbund (Stockholms Handbollsförbund, Smedjegatan 8, 131 54 Nacka), eller skicka sms enligt nedan:

SMS:a till 71160
 (OBS nytt nummer sedan feb 2015)
Meddelandet skall skrivas så här:

shf[mellanslag][matchnummer][mellanslag][resultat hemmalag][mellanslag][resultat bortalag] 

SÄND.

Om sms har skickats rätt kommer en svarsbekräftelse direkt.  
Till exempel om resultatet i en match med matchnr 2100201004 blev 22-26:
shf 2100201004 22 26

Obs! Matchnummer 10 siffror och glöm ej mellanslag (totalt 3 stycken). 
Matchnummer för varje enskild match finns på handbollsförbundets sajt, se länken ovan. 

Uppdaterad: 18 SEP 2016 22:37 Skribent: Bitte Olsson

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....citygrosslogga EnvokeIT

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo