Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen gällande Corona

19 MAR 2020 09:11
Styrelsen för Sollentuna Handboll följer rekommendationen från Stockholms Handbollsförbund och uppmanar till att träningar i fortsättningen hålls utomhus och med individuella övningar.
  • Skapad: 19 MAR 2020 09:11

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens och Stockholms Handbollsförbunds rekommendationer.  Styrelsen för Sollentuna Handboll fattar löpande beslut gällande vår handbollsverksamheten, vilket innebär att beslut och rekommendationer kan komma att ändras.  Nya beslut som fattats är följande:   

Träningar

Handbollen och träningen är viktig för klubbens barn och ungdomar och det är bra att röra på sig, särskild i tider av stress och oro. Det är också bra att fortsätta att ses i laget och att göra det under kontrollerade former.

Följande gäller:

Det är INTE tillåtet att träna inomhus för klubbens lag. Träningar med klubbens lag hålls fortsättningsvis utomhus och gärna med individuella övningar.  

Det innebär att träning med Friskis och Svettis som föreningen har ordnat tyvärr avslutas direkt.

Hjälp gärna varandra med tips och idéer om bra uteträning och lagpeppande aktiviteter utifrån givna restriktioner. Det är naturligtvis frivilligt att delta, som alltid. 

Det är viktigt att ni håller tät kontakt inom laget, specielltom laget trots ovanstående valt att ta paus i sin träning. Inte bara för att förmedla när träningen återupptas utan också för att behålla lagandan. 


 Kommande cuper och aktiviteter  

Vi bevakar utvecklingen och fattar fortlöpande beslut gällande kommande aktiviteter. 

Här följer kort information gällande några utvalda aktiviteter:
 

Mixed Cup - arbetet med cupen fortsätter som planerat. Besked senast 17 april om cupen kommer genomföras eller ställas in. 

Årets SHK-dag -  planeras till den 7 juni  - om den inte kan genomföras pga rådanden läge rekommenderar vi att respektive lag har en egen avslutning denna dag. 

Järnvägen cup -  vi har många lag från klubben som planerar att delta i denna cup, av den anledningen bevakar styrelsen utvecklingen extra noga.   


 Ekonomiska konsekvenser

Riksidrottsstyrelsen fattade den 16 mars beslut om att utbetalningar av LOK-stöd inte kommer att minska för att det registreras färre aktiviteter. De kommer att ta fram en modell för fyllnadsutbetalning av LOK-stöd under hösten för att kompensera för utebliven verksamhet

Lägg in aktiviteter i IdrottOnline såsom ni skulle ha gjort om de skulle genomföras. Det blir en viktig dokumentation för framtida diskussioner gällande ekonomiska kompensation med Riksidrottsförbundet.

Ni har nyligen fått ett utskick från styrelsen gällande ekonomiska konsekvenser som vi ber er fylla i och skicka in senast fredag 20 mars. 

 För frågor gällande beslut eller information vänligen kontakta styrelsen Sollentuna Handboll. 


Stockholms Handbollsförbunds råd och riktlinjer

SHF Svenska Handbollsförbundets råd och riktlinjer 

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer.Som bland annat innebär:

  • Stanna hemma om du är sjuk, även med milda symptom.
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
Skribent: Jennie Hedlund
Epost: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

 

                           

 

 

 

                       SHK Redwolf

 

 

StödSHK

 

 

 

Stöd SHK via Svenska Spels satsning på ungdomsidrotten!

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

citygrosslogga

 

Unipeg

EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo