Hoppa till sidans innehåll

Stöd SHK


Ett enkelt och smidigt sätt att stötta SHK:s verksamhet är att knyta sina medlemsskap i City Gross, Stadium eller Svenska spel till Handbollsklubben. Den bonus man tjänat in på sina inköp får man behålla, och dessutom stödjer företagen SHK. Toppen, eller hur?

City Gross
City Gross i Stinsen är Sollentuna Handbollsklubbs huvudsponsor. En fullsortimentsbutik som bland annat är känd för sitt fina svenska kött och sin färskvarugaranti. Skaffa ditt förmånskort i förbutiken så får du tillgång till olika rabatterbjudanden och kan dessutom handla smidigt med handscanner. När du skaffar förmånskortet bör du dessutom tala om att du kommer från Sollentuna Handboll så att kortet registreras på klubben. Om du redan har ett förmånskort kan du gå till förbutiken och registrera det i efterhand. Registreringen är ett sätt för SHK att visa vilken viktig kundgrupp handbollsfamiljen är och att det är en god idé att fortsätta att sponsra klubben.

Stadium
Stadium i Stinsen är vår huvudleverantör av klubbkläder. Där kan man köpa sina sportartiklar och skaffa sig ett Stadiumkort om man inte redan har ett. Förutom 10% egen bonus på varje köp ger Stadium dessutom 3% till SHK om man säger till i kassan eller om man har knutit sitt kort till SHK på webben via Stadiumklubbens medlemssidor. Man kan t.o.m. avstå sina 10% till klubben om man känner sig generös.

Svenska Spel
Om du är kund hos Svenska Spel kan du bli föreningsfadder för Sollentuna HK! Svenska Spel skänker nämligen 50 miljoner kronor till svensk ungdomsidrott varje år via sin kampanj "Gräsroten". Dessa fördelas genom att de som har spelkort registrerar sina kort till den förening som de vill ska få ta del av pengarna. Varje gång en föreningsfadder spelar hos Svenska Spel får Sollentuna HK poäng. Poängen avgör sedan hur stor andel SHK får när Gräsroten gör sina årliga utbetalningar till ungdomsidrotten. Enklaste sättet att bli föreningsfadder för SHK är att gå in via länken ovan eller via bannern på SHK:s hemsida.

Tack på förhand, och glöm för all del inte bort att handla hos de övriga företag som stödjer SHK när du har möjlighet.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 23:48 Skribent: Stefan Wesslegård

Text SHK-kläder och logotype Stadium

 

                           

 

 

 

                       SHK Redwolf

 

 

StödSHK

 

 

 

Stöd SHK via Svenska Spels satsning på ungdomsidrotten!

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

citygrosslogga

 

Unipeg

EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo