Hoppa till sidans innehåll

Domarpar uttagna till Sverigecupen

05 DEC 2021 00:00
Adrian Germer och William Hellstedt, två av föreningens talangfulla domare, har valts ut att representera HF Öst i Sverigecupen i 14-16 januari 2022. De är även uttagna till att döma Norden Cup den 27-30 dec 2021.
  • Skapad: 05 DEC 2021 00:00

Det är alltid med stor glädje och stolthet som vi följer våra ungdomars utveckling inom handbollen. Det här är en fantastisk prestation och ett fint bevis på att föreningens långsiktiga satsning på domare ger resultat. 

Stort grattis till er Adrian och William och varmt lycka till!


Sverigecupen

Syftet med domarverksamheten under Sverigecupen att följa upp våra unga domare som är på plats och att ta in underlag och information för framtidens utbildningar som vi arbetar fram tillsammans med våra distrikt. Alla domare ska få chansen att prestera och visa upp sig för våra ungdomsansvariga och delegaterna. Steget vidare från Sverigecupen för domarna är att bli nominerad till USM:s finalspel samt att ta plats i den nationella utvecklingsgruppen eller bli nominerad som steg 6-domare kommande säsong.

Mer om: Domarna till Sverigecupen är nominerade - Svenska Handbollförbundet (svenskhandboll.se)

Norden Cup 

Norden Cup, Göteborg är en inbjudningsturnering där många av de bästa lagen deltar. Turneringen får årligen ca 2000 spelare till Göteborg för att göra upp om den Nordiska mästartiteln. De lag som bjuds in till Norden Cup har på olika sätt kvalificerat sig via framstående resultat i riksmästerskap, cupspel, seriespel eller via rekommendationer från nationella förbund. Alla lag som blir inbjudna håller alltså dokumenterad toppklass.

Mer om Norden Cup Startsida (norden-cup.se)

Skribent: Jennie Hedlund
E-post: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....