Hoppa till sidans innehåll

Du kan behöva visa vaccinationsbevis och legitimation

13 DEC 2021 22:59
Sollentuna Handboll har beslutat att giltigt vaccinationsbevis kommer att krävas av åskådarna från den 15 december 2021, vid arrangemang där antalet besökare förväntas överstiga 100 personer.
  • Skapad: 13 DEC 2021 22:59

Regeringen har utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer infört nya föreskrifter vid offentliga tillställningar med fler än 100 personer. Med anledning av detta har Sollentuna Handboll har beslutat att giltigt vaccinationsbevis kommer att krävas av åskådarna från den 15 december 2021, vid arrangemang där antalet besökare förväntas överstiga 100 personer.

För inpassering till läktare kommer giltigt vaccinationsbevis (digitalt eller utskrivet) samt legitimation att krävas av åskådare från 18 år. För att vi skall kunna säkerställa ålder så kommer även de som fyllt 16 år att behöva visa legitimation.

Enligt regeringens beslut ska arrangören kontrollera och verifiera vaccinationsbevisets äkthet samt kräva legitimation. Kontroll av vaccinationsbevis och legitimation kommer att ske i samband med att åskådare kommer till hallen.

Personer under 18 år samt personer med intyg som av medicinska skäl inte kan vaccineras mot covid-19 är undantagna kravet på vaccinationspass.

Särskild information kring detta kommer att gå ut till alla ledare i klubben (inklusive kring skanning av vaccinationsbevis).

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Styrelsen på e-post:
 This is a mailto link


För mer information

Information till arrangörer av evenemang och sammankomster med anledning av covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Skribent: Jennie Hedlund
E-post: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....citygrosslogga EnvokeIT

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo