Hoppa till sidans innehåll

Mixed Cupen 2020  - inställd

18 APR 2020 10:41
Vi hade hoppats på att kunna ge ett annat besked, men ledningen för Mixed Cupen och styrelsen har gjort en riskbedömning och kommit fram till att Mixed Cupen 2020 tyvärr måste ställas in.
  • Skapad: 18 APR 2020 10:41

Med anledning av begränsningar från regeringen på sammankomster med fler än 50 deltagare som gäller från 29 mars till vidare, uppmaning att undvika resor samt övriga restriktioner på grund av Covid-19 viruset i samhället så kan vi inte genomföra cupen. 
 

- Vi hade verkligen sett fram emot en härlig handbollsfest och att få fira att 50-år med Mixed Cupen, säger Mathias Törnblom, tävlingsansvarig för Mixed Cupen.

Vi kommer att återbetala redan erlagda anmälningsavgifter. Ytterligare information skickas ut till anmälda lag nu i dagarna och svar önskas senast 10 maj. Återbetalning sker skyndsamt därefter.  

Stort tack för det stora intresset som finns för Mixed Cupen. Vi ser fram emot att få välkomna er på nästa års Mixed Cupen i maj 2021 och då tar vi igen det vi missade i år - att fira fantastiska 50 år med Mixed Cupen!

 

Skribent: Jennie Hedlund
Epost: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

                            

 

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all infocitygrosslogga EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo