Hoppa till sidans innehåll

Nya förråd och lokaler i Sporthallen

26 AUG 2020 22:50
Sporthallen blir vår huvudhall under kommande säsong. Vi har fått nya utrymmen/lokaler som vi kommer använda som förråd, omklädningsrum, materialförvaring och kansli.
  • Skapad: 26 AUG 2020 22:50

Sollentuna kommun har valt att koncentrera olika sporter till olika hallar. Det betyder att Sollentuna Handboll har fått mer tider i Sporthallen och att den kommer vara vår huvudhall. Vollybollen har därmed flyttat sin verksamhet till Satelliten. 

I och med denna flytt har vi fått ta över ett antal utrymmen i Sporthallen som vollybollen tidigare förfogade över. Nu har vi totalt tre förråd och ett extra utrymme med kombinerad funktion. Vi har tänkt att fördela dessa enligt nedan: 

  • Nytt förråd under läktaren (dörren till detta finns bredvid vattenpåfyllningen i västra ingången till A-hallens plan). Här kommer vi förvara klubbgemensamt material som kan användas av alla lag som tränar i sporthallen. Dörren har en märkning för städmaterial.
     
  • Lilla förrådet under läktaren och stora förrådet i korridoren. Här kommer lagen få möjlighet att förvara sitt ”eget” material. Vilket av förråden det blir kommer att bestämmas tillsammans med materialansvarig i respektive lag. 

  • Nytt utrymme i korridoren. Här vill vi erbjuda domarna till A-lagens matcher att byta om dessutom kommer klubbens materialansvarige att förvara material i denna lokal. 

Vi har även fått överta ett kansli i kontorskorridoren vid konferensrummet och vi har två omklädningsrum som är dedikerad till Sollentuna Handboll.

Det förs också diskussioner om hur gymmet skall användas i fortsättningen nu när volleybollen inte tränar i sporthallen.

 

För ev. frågor gällande förråden kan ni kontakta Magnus Nordqvist, materialansvarig 

 

 

Skribent: Jennie Hedlund
Epost: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

                            

 

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto linkcitygrosslogga EnvokeIT

 

 layout-på-skylt-silverdals-blommor

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo