Hoppa till sidans innehåll

Valberedningens förslag till ny styrelse

02 MAJ 2022 23:53
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2022 00:53

Under perioden från föregående extra årsmöte den 4 april 2022, har vi i valberedningen fortsatt arbetet med att formera en styrelse som har en bra sammansättning och som ska kunna arbeta framåtriktat tillsammans.

Valberedningens uppdrag har i första hand varit att hitta kandidater som kan ersätta de ledamöter som valdes in interimistiskt. Årsmötet äger rum den 9 maj 2022 kl. 19,00 i konferensrummet i Sporthallen i Sollentuna. 


Valberedningen är glada att presentera följande kandidater:

Jacob Karlsson (Ordf) - Valberedningen föreslår Jacob som ordförande fram till ordinarie årsmöte i september. Då Jacob också har ett tränaruppdrag inom föreningen, som han vill fortsätta. Valberedningen anser dock att detta är den mest lämpliga lösningen just nu, men det ger samtidigt den nya styrelsen möjlighet att besluta om hur ordförande-rollen ska utformas på lång sikt.  


Karolina Kjellgren (omval ledamot)
- Fortsätter sitt pågående uppdrag fram till ordinarie årsmöte i september.

Petra Selenius (nyval ledamot) - Engagerad förälder i sina söners idrotter där Petra är lagledare i äldsta sonens basketlag (HU19 i Tureberg) och har en son i SHK P07. Det är viktigt att idrott ska vara tillgängligt för alla barn och ungdomar, oavsett förutsättningar, och Petra vill bidra med att underlätta arbetet som tränare och ledare i SHK. När Petra inte hänger i en idrottshall, så spelar hon gärna padel och arbetar med marknadsföring och kommunikation. 

Jennie Hedlund (nyval ledamot) - har suttit i styrelsen tidigare och då jobbat mycket med kommunikation inom föreningen, men även externt (t ex  hemsidan). Det är viktigt att skapa en struktur som gör det enkelt och tydligt och underlättar för ledare, föräldrar och spelare att kunna engagera sig i föreningen. Jennie har en dotter som spelar i F07 och en son i P07.


FÖRSLAG TILL VALBEREDNINGEN SOLLENTUNA HANDBOLL

Då Jacob valdes in till styrelsen kunde uppdraget i valberedningen inte fortsätta. För att underlätta för det extra årsmötet väljer valberedningen att lägga fram ett förslag för att ersätta Jacobs tidigare plats i valberedningen.

Petra Isaksson (nyval) - Petra har varit medlem i Sollentuna Handboll sedan 1980 som spelare, ledare, tränare, engagerad förälder, åskådare och funktionär. För närvarande stöttar hon, förutom ett antal lag, även i föreningens kansli och har ett fantastiskt kontaktnät som är värdefullt för en valberedning. Uppdraget på föreningens kansli tar slut den sista maj och kommer inte vara någon konflikt inför nästa årsmöte.

/Valberedningen

Skribent: Jennie Hedlund
E-post: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....