Hoppa till sidans innehåll

Vi söker huvudtränare till Pojkar A

12 JUL 2022 08:25
Nu finns möjlighet att bli huvudtränare för våra spelare i Pojkar A. Kommande säsong består laget av ca 35 spelare födda 2006 och 2007.
  • Skapad: 12 JUL 2022 08:25

Nuvarande huvudtränare Jacob Karlsson kommer att kliva av som huvudtränare i slutet av sommaren och vi söker nu en ny huvudtränare för laget. Kommande säsong består PA av ca 35 spelare födda 2006 och 2007. 

Sollentuna handboll arbetar med en modell med integrerade spelartrupper med fasta ledarstaber för A-ungdom och juniorer. Syftet är att skapa kontinuitet och en tydlig struktur med målet att ge våra spelare en gedigen spelarutbildning och en tydlig utvecklingslinje upp till seniorverksamheten.

Det är styrelsen som tillsätter ansvariga huvudtränare för A-ungdom, juniortrupper och seniorlag. Rollen som huvudtränare tillsätt för 2 år i taget. Det är föreningens önskemål att våra huvudtränare har TS2-utbildning alternativt att du har TS1 och genomgår TS2 under säsongen.

Som huvudtränare har du huvudansvar för verksamheten och du ges möjlighet att rekrytera assisterande tränare, lagledare och övriga funktioner för att bygga ett väl fungerande ledarteam runt laget. 

Är du intresserad så anmäl intresse senast söndag 7 augusti till ordförande Jacob Karlsson på This is a mailto link

Skribent: Jennie Hedlund
E-post: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....