Hoppa till sidans innehåll

Vi tar ansvar och tar paus!

12 DEC 2020 15:43
För att aktivt stötta och minska risken för smittspridning i Stockholm kommer verksamheten i Sollentuna Handboll att ta julledigt från måndag den 14 december till söndagen 10 januari 2021.
  • Skapad: 12 DEC 2020 15:43

Styrelsen i Sollentuna Handboll har idag lördag 12 december fattat beslut om att pausa all verksamhet från och med måndag 14 december till och med söndag 10 januari 2021Lagen förväntas under denna period inte bedriva någon organiserad verksamhet utan det är enskild träning som gäller. 

Vårt beslut är grundat i den lokalt akuta situation som just nu råder inom sjukvården i Stockholm där vi som förening vill göra det vi kan för att minska smittspridningen i samhället. 

Smittskyddsläkaren i Stockholm fattade tillsammans med FHM igår, fredag 11 december beslut om hemundervisning för högstadieelever för att kraftfullt minska resandet och smittspridningen i Stockholm. Det betonas också från Region Stockholm att begränsa sina sociala kontakter till några få personer även på fritiden. 

Styrelsen har tagit de kommunicerade råd och riktlinjer från Stockholms Handbollsförbund, Svenska Handbollsförbundet, Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten under övervägande.


Låt oss se fram emot ett 2021 med förhoppningsvis mycket mera handboll!


/Styrelsen

Skribent: Jennie Hedlund
E-post: Adressen Gömd

Text SHK-kläder och logotype Stadium

               

 SHK Redwolf

  

 

 

 

Postadress:
Sollentuna HK - Handboll
Stubbhagsvägen 2
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sollentunahk....citygrosslogga EnvokeIT

 

 

sipnordiclogo

nordqvistfärg

 

stinsvillanloggo